Mandag, April 18, 2016

Vi trenger hjelp av deg! 
 
I 2011 braste taket sammen på Motangen. Vi var så heldige at Blaker sparebank ga oss det store teltet i gave slik at vi kunne fortsette med utleie av Motangen. 
 
Forsikringselskapet vårt ville ikke utbetale ei eneste krone, og vi hadde ingen egenkapital til å bygge nytt bygg. Siden den gangen har vi jobbet for å bygge nytt bygg på Motangen. 
 
Kommunen har bevilget 450 000 kr itillegg til å gi oss momsrefusjon under byggingen, dette hjelper oss et stykke på vei. Bygget er kostnadsberegnet til å koste 3 000 000 kr. Vi søker etter penger igjennom fond og legater, men vi havner dessverre imellom to stoler i de aller fleste tilfellene. 
 
For en stund tilbake fikk vi en telefon fra kommunen om at de ønsket å ta tilbake de pengene vi hadde fått bevilget om det ikke skjedde noe snart. Vi har derfor etterspurt en frist på to år. Får vi ikke samlet inn nok penger til et nytt bygg i løpet av disse to årene ser vi oss mest sannsynlig nødt til å legge ned driften av Motangen. 
 
Grunnen til at vi ønsker å bygge et nytt bygg og ikke beholde dagens løsning avhenger av de økonomiske kostnadene. Det er ekstremt dyrt å vedlikeholde et slikt telt over tid. Itillegg krever det enorm dugnadsinnsats hver vår og høst. 
 
Vi som kjenner til Motangen veit at det er en annerledes KULTURARENA med SJEL. En av de få gjenværende dansepaviligjongene etter 60 tallet, og en plass som kan skilte med artister som bandt annet det Kinks og Hep Stars. 
 
Vi har vært i både Indre Akershus Blad og i Romerikes blad for å varsle om at styret vil kjøre ut brev til lokalbefolkningen (Blaker i første omgang) og til de lokale bedriftene i håp om støtte og hjelp. 
 
Er du en privatperson som ønsker å støtte oss kan du sette inn ønsket beløp på kontonummer: 1321 16 02354.
 
Er du en bedrift som ønsker å sponse oss? Ta kontakt på motangenblaker@gmail.com for å motta tilbud om sponsorpakker. 
Sammen finner vi en løsning.
 
Pengene kommer inn på en egen konto og er øremerket til denne byggingen. Dersom bygget dessverre ikke skulle bli realisert vil giver få refundert pengene sine.
 
På forhånd ønsker vi å takke så mye for all hjelp! 

Hilsen styret i Motangenkomiteen publisert av  your name*

email address*

comments*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

verification code*