Motangenkomiteen

Ble etablert i 1998 nĂĄr Motangen ble tatt i bruk til den ĂĄrlige sommerfesten som hadde vært arrangert pĂĄ Thoreid. Komiteen ble sammensatt av representanter fra Blaker Idrettslag, Blaker Ungdomslag, Blaker Bondelag, Blaker Bygdekvinnelag, Blaer Skytterlag, Blaker Travselskap, Blaker Samfunnshus, Tertitten MC og Hogseth Vel. I Senere tid har flere av disse falt bort og andre kommet til.  

 

ETABLERT I 1998, OG BESTĂ…R AV:

Blaker Bondelag

Blaker Bygdekvinnelag

Blaker Idrettslag

Blaker Samfunnshus

Blaker Skytterlag

Blaker Travselskap

Blaker Ungdomslag

Hogset Vel

AmCar DC Blaker
 
I 2014 ble det tatt fatt i komiteen. Flere av organisasjonene som hadde vært medlem i komiteen stilte ikke lenger opp til hverken styremøter, ĂĄrsmøter eller dugnader. Det ble derfor regnet med at disse ikke ønsket ĂĄ være en del av komiteen lenger. Derfor er det i dag kun fire forskjellige organisasjoner igjen i komiteen. 
 
KOMITEEN BESTĂ…R I DAG AV:
 
American Drivers Club - Blaker 
 
Blaker Bondelag
 
Blaker Bygdekvinnelag
 
Blaker Travselskap
 
Komiteen fungerer slik at det er et styre som holder drifta av Motangen. Komiteen medler utover styre er organisasjonene som nevnt over. Disse har ingen møteplikt pĂĄ styremøtene, men møterett. De fĂĄr derfor tilsendt referat etter hvert styremøte. Ved arrangementer og dugnader pĂĄ Motangen kontakter styret de øvrige representantene i komiteen for ĂĄ komme i kontakt med frivillige mennesker til ĂĄ bidra for Motangen.